Vinkit englannin opiskeluun

Ranskan entinen pääministeri, Georges Clémenceau sanoi kerran, että englanti on vain huonosti lausuttua ranskaa. Tällä lausahduksella Clémencau näyttää viittaavan siihen, että vieraan kielen, etenkin englannin, puhuminen olisi jotenkin helppoa. Edellä mainittu lausahdus yksinkertaistaa vieraan kielen opiskelun vaikeuden. Jos uuden kielen oppiminen olisi helppoa, maailmassa olisi huomattavasti enemmän kaksikielisiä ihmisiä. Nykypäivänä on tärkeää osata puhua muutakin, […]

29/09/20217 minuuttia luettavana

Maisema Lontoon Tower Brigestä

Englannin opiskelu kannattaa

Vuonna 2015, yli puolitoista miljardia ihmistä käytti englantia käydäkseen kauppaa. Tämän jälkeen luku on varmasti kasvanut entisestään. Jos opiskelet tällä hetkellä englantia ja tavoitteenasi on käyttää sitä arjessasi tai työssäsi, olet samassa veneessä lähes kahden miljardin muun kanssa, jotka opiskelevat englantia. Miksi nämä miljardit ihmiset sitten opiskelevat englantia? Ja miksi ehkä sinunkin pitäisi oppia englantia?   […]

10/08/202110 minuuttia luettavana

Haluatko oppia englantia?

Täältä voit löytää englannin kielen yksityisopettajien vinkkejä, joilla kehität kielitaitoasi. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit mukavasti oppia myös verkossa!

Olit sitten aloittelija tai kokeneempi kielenkäyttäjä, saat apua esimerkiksi kokeisiin valmistautumiseen, kieliopin harjoittamiseen ja rohkeuteen käyttää kieltä luontevasti.

Superprofista löydät useita englannin kielen opettajia ympäri maailman, ja miljoonat oppilaat luottavat taitaviin opettajiimme.