Haluatko oppia taitavaksi joogiksi? Kuva: Unsplash/Jenna Andersson

Joogan hyödyt aloittelijalle

Jooga on Suomessa erittäin suosittua. Sen harrastaminen yleistyi 1960-luvulla, ja se on ollut erittäin muodikas harrastus 2000-luvun vaihteesta lähtien. Sittemmin jooga on vain kasvattanut suosiotaan. Kirkon tutkimuskeskuksen selvityksen mukaan Suomessa oli jo vuonna 2011 100 000–200 000 joogan harrastajaa! “Voima ei ole vain fyysinen ominaisuus. Se syntyy tahdon lannistumattomuudesta.”- Mohandas Karamchand Gandhi Joogassa asanoineen ja […]

13 elokuu 20215 minuuttia luettavana

Haluatko oppia joogaa?

Jooga-opettajamme auttavat sinua oppimaan lisää joogasta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Olit sitten vasta joogapolkusi alussa tai kokeneempi joogi, löydät meiltä osuvia vinkkejä omaan kehitykseesi. Meiltä löydät jooga-opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit myös mukavasti oppia verkossa!

Superprofista löydät yli 4000 joogan ammattilaista ympäri maailman. Suuri osa opettajistamme tarjoaa joogatunteja myös verkossa. Löydä täydellinen opettaja itsellesi valikoimasta ja aloita joogaaminen jo tänään!