Nainen hymyilee ja soittaa kitaraa.

Sinustako kitaristi?

Neljä hyvää syytä opetella kitaransoittoa! Monet harrastavat musiikkia soittamalla jotakin soitinta. Oletko sinä koskaan haaveillut siitä, että osaisit soittaa kitaraa?  Kitaransoittoa voi opetella omaksi iloksi tai esitelläkseen taitojaan kavereille mökillä tai illanistujaisissa. Kitaransoiton opettelu vaatii vaivannäköä, mutta se antaa myös paljon: Soittaessa voi päästää luovuuden valloilleen, kehittää sävelkorvaa ja lievittää stressiä. Etsitpä ilmaista kokeilutuntia, kitaratunteja […]

11/08/20215 minuuttia luettavana

Haluatko oppia soittamaan kitaraa?

Kitaranopettajiemme kirjoittamat artikkelit auttavat sinua kehittymään taitavaksi soittajaksi ja loistamaan kitaratunneilla. Tutustu kitaransoiton saloihin ja instrumentin monipuolisuuteen eri tyylilajeissa rockista countryyn. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit mukavasti myös oppia verkossa!

Superprofista löydät oman kitaranopettajasi – verkkosivullamme on tällä hetkellä tuhansia rekisteröityneitä ja päteviä kitaranopettajia ympäri maailman. Tutustu heidän profiileihinsa jo tänään ja ota kitaratunteja ja löydä kitaratunteja joko kasvokkain tai verkossa. Aloita oma seikkailusi jo tänään!