Nainen hymyilee ja soittaa kitaraa.

Sinustako kitaristi?

Monet harrastavat musiikkia soittamalla jotakin soitinta. Oletko sinä koskaan haaveillut siitä, että osaisit soittaa kitaraa?  Kitaransoittoa voi opetella omaksi iloksi tai esitelläkseen taitojaan kavereille mökillä tai illanistujaisissa. Kitaransoiton opettelu vaatii vaivannäköä, mutta se antaa myös paljon: Soittaessa voi päästää luovuuden valloilleen, kehittää sävelkorvaa ja lievittää stressiä. Etsitpä ilmaista kokeilutuntia, kitaratunteja netissä tai uutta hauskaa harrastusta, […]

11/08/20214 minuuttia luettavana

Haluatko oppia soittamaan kitaraa?

Kitaranopettajiemme kirjoittamat artikkelit auttavat sinua kehittymään taitavaksi soittajaksi ja loistamaan kitaratunneilla. Tutustu kitaransoiton saloihin ja instrumentin monipuolisuuteen eri tyylilajeissa rockista countryyn. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit mukavasti myös oppia verkossa!

Superprofista löydät oman kitaranopettajasi – verkkosivullamme on tällä hetkellä yli 5000 rekisteröitynyttä kitaranopettajaa ympäri maailman. Tutustu heidän profiileihinsa jo tänään ja ota kitaratunteja ja löydä kitaratunteja joko kasvokkain tai verkossa. Löydä oma opettajasi jo tänään!