Maalaus on kivaa!

Taiteiden opiskeleminen on Suomessa hyvin suosittua. Korkeakouluihin, joissa voi opiskella kuvataidetta pääaineena, on todella kova kilpailu. Suomessa voi opiskella myös taideteollisuusalan perustutkinnon ja esimerkiksi graafisen suunnittelijan tutkinnon. Monet kuvataidetta ja kuvallista ilmaisua opiskelleet työllistyvät yrityksiin esimerkiksi visuaalisiksi suunnittelijoiksi, kuvataiteen opettajiksi kouluihin, yrittäjiksi ja kuvittajiksi. Vähintään yhtä suosittua on kuitenkin harrastaa maalausta vapaa-ajan toimintana. ”Älä pelkää […]

12/08/20215 minuuttia luettavana

Haluatko oppia maalaamaan?

Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja opi hallitsemaan erilaiset maalaustekniikat taitavien opettajiemme kanssa. Halusit sitten uuden harrastuksen tai aloittaa uran taiteilijana, voit hioa taitojasi Superprofissa. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit kätevästi oppia myös verkossa!

Superprofista löydät ammattitaitoiset opettajat – yli 1000 opettajaa maalauksessa tarjoaa tunteja ympäri maailman, paikan päällä tai verkossa. Tartu siveltimeen ja anna luovuutesi kukoistaa!