Tukholman kaupunkimaisemaa iltavalaistuksessa yllään revontulia tummalla taivaalla

Ruotsin kieli tutuksi

Opiskele ruotsia – näin se onnistuu Ruotsi on toinen Suomen kansalliskielistä, joten sen osaaminen on tarpeellista niin opiskelu- kuin monin paikoin työelämässäkin. Hyvä kielitaito avaa uusia, ehkä jopa aivan odottamattomiakin ovia, joten ruotsin opiskelu on hyvä idea – onnittelemme hyvästä valinnasta! Kuten vanha suomalainen sananlaskukin sen tietää, alku voi toisinaan olla hankala. Jos näin käy, […]

30/11/20226 minuuttia luettavana

Tukholma

Paras tapa oppia ruotsia

Parhaat vinkit ruotsin opiskeluun Ruotsi on kieli, joka tulee meitä jokaista vastaan jossakin vaiheessa elämää – viimeistään koulussa. Sitä tarvitaan vielä peruskoulunkin jälkeen myöhemmissä opinnoissa ja joskus myös työelämässä. Kyseessä on siis kieli, jonka opiskeluun kannattaa panostaa. Jos tarvitset neuvoja opiskeluun, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä olemme koonneet useita hyödyllisiä vinkkejä ruotsin kielen oppimiseen! Ruotsin […]

30/05/20225 minuuttia luettavana

Haluaisitko vahvistaa ruotsin kielen taitojasi?

Täältä voit löytää vinkkejä ruotsin kielen yksityisopetukseen, joilla kehität kielitaitoasi. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit mukavasti oppia myös verkossa!

Olit sitten aloittelija tai kokeneempi kielenkäyttäjä, saat apua esimerkiksi kokeisiin valmistautumiseen, kieliopin harjoittamiseen ja rohkeuteen käyttää kieltä luontevasti.

Superprofista löydät useita ruotsin kielen opettajia ympäri maailman, ja miljoonat oppilaat luottavat taitaviin opettajiimme.