Tiesitkö, että voit opiskella espanjaa helposti internetissä? Tämä on erilainen vaihtoehto kuin perinteinen kurssimuotoinen opiskelu. Kielikurssien käymisessä on monia etuja - aloittelevalle kielenoppijalle on hyödyllistä, että tukena on opettaja, joka ohjaa läpi espanjan alkeiden ja vastaa kysymyksiin.

Tämä tapa oppia espanjaa on kuitenkin säännellympi ja vähemmän joustava kuin uuden kielen opiskelu verkossa.

Tämä pätee myös muihin kieliin, joita saatat haluta oppia - kyseessä ei ole vain espanjan kieli. Jos olet innokas oppimaan portugalia, kiinaa, arabiaa tai venäjää, vilkaise vaihtoehtoja, joiden kautta kieliä voi opiskella netissä!

Elämme teknologisesti kehittyneessä maailmassa, jossa on lähes mahdotonta tulla toimeen ilman älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Mikset vaihtaisi siis älypuhelimesi kieltä espanjaksi? Tällöin joka kerta, kun selaat puhelintasi, erilaisia sanoja ja ilmaisuja jää automaattisestikin päähäsi.

Nykyään ostokset on mahdollista tehdä läppärin välityksellä, lempisushia voi tilata kotiin puhelimella - ja jopa auton voi rekisteröidä käyttöönsä nousematta kotisohvalta.

Mikset siis hyödyntäisi mahdollisuutta oppia espanjan kieltä netissä? 

Missä espanjaa voi opiskella?
YouTube, Babbel, Duolingo... Mikä on sinulle paras sivusto oppia espanjan kieli? Kuva: Unsplash/Kajetan Sumila

Internet on tulvillaan verkkosivuja ja sovelluksia, jotka ovat hyvin hyödyllisiä aloittelevalle opiskelijalle, jonka tavoite on opiskella espanjan kieli.

Vaikka onkin mahdotonta sanoa varmasti, miten kauan espanjan oppiminen kestää - tämä riippuu yksilöllisistä ominaisuuksistamme - jotkin verkkosivut ja älypuhelinsovellukset todistettavasti auttavat kehittymään espanjan kielessä hyvin nopeasti.

Nämä kielten opiskeluun tarkoitetut työkalut kehittyvät jatkuvasti paremmiksi ja paremmiksi. Ne myös mukautuvat kaikkiin taitotasoihin noviisista keskitason kielenkäyttäjään ja jo edistyneelle tasolle. Niitä on myös saatavilla kaikkiin budjetteihin sopivilla hinnoilla ja jopa ilmaiseksi.

Superprof on ottanut selvää erilaisista sovelluksista, verkkosivuista ja työkaluista, jotka auttavat sinua hallitsemaan espanjan alkeet ja lopulta sujuvan espanjan kielen. ¡ Olé ! Löydä juuri itsellesi sopivat espanjan kurssit.

Parhaat opettajamme saatavilla aiheessa Espanja
Carito
5
5 (3 arvostelua)
Carito
25€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Juliana
5
5 (1 arvostelua)
Juliana
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Cynthia
5
5 (1 arvostelua)
Cynthia
25€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Janika
Janika
16€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Meeri
Meeri
10€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Senni
Senni
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Samuel
Samuel
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Sara
Sara
21€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Carito
5
5 (3 arvostelua)
Carito
25€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Juliana
5
5 (1 arvostelua)
Juliana
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Cynthia
5
5 (1 arvostelua)
Cynthia
25€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Janika
Janika
16€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Meeri
Meeri
10€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Senni
Senni
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Samuel
Samuel
20€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Sara
Sara
21€
/h
Gift icon
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Hyppää kyytiin!

Opi espanjan kieli netissä: todellisuus!

Teknologian hyödyntäminen oppimisprosessissa on todellinen voimavara ja helpottaa oppimista missä tahansa oppiaineessa, mutta erityisen paljon hyötyä siitä on kielten oppimisessa.

Kielten opiskelu on hauskaa. Mikä voisikaan olla parempi tapa opiskella espanjan kieli kuin käyttää monipuolisia ja opettavaisia pelejä sisältäviä työkaluja, jotka ovat useimpien ihmisten saatavilla?

Mutta palataan pääasiaan: onko todellakin mahdollista oppia espanjan kieli verkossa?

Voimmeko todella kehittyä espanjanpuhujina tai missä tahansa muussa oppiaineessa luokkahuoneen ulkopuolella ilman opettajan apua?

Teknologian avulla kyllä, mutta ole varuillasi!

Varsinkin jos sujuva espanjan taito on tavoitteesi, espanjan oppiminen netissä ei ole aivan helppo tehtävä. Sinun on omistauduttava opiskelulle, jotta voit ymmärtää syvällisesti tietyt monimutkaiset asiat, joissa espanja eroaa englannin ja etenkin suomen kielestä. Tällaisia ovat esimerkiksi espanjan kielen erilaiset aikamuodot, konjunktiivin rooli ja verbien taivutusmuodot.

Tämän vuoksi suosittelemme varomaan räikeitä tarjouksia ja lupauksia, joita jotkin sivustot ja sovellukset mainostavat. Jopa kaikella maailman tahdonvoimalla on täysin mahdotonta oppia uusi kieli täydellisesti vain kuukaudessa, tai edes kahdessa. Syventävä kielimatka toiseen maahan on paras keino oppia espanjaa nopeasti, mutta lyhyt matka ei välttämättä riitä siihen, että oppisit puhumaan Cervantesin kieltä sujuvasti.

Jos matkustaminen ei ole mahdollista juuri nyt, voit hyvin hankkia itsellesi espanjan kieltä äidinkielenään puhuvan kielitoverin, jonka kanssa on helppo kirjoittaa ja chättäillä netissä tai miksipä ei myös soitella videopuheluita. Yhdessä on helpompi oppia, kuin yksin, eikö?

Vaikka ottaisit espanjan oppitunteja jossakin monista maailman espanjankielisistä maista, kuten Espanjassa, Argentiinassa tai Kolumbiassa, tarvitset useita kuukausia - joskus vuosiakin - oppiaksesi sujuvaa espanjaa.

Sujuvaksi kielenkäyttäjäksi tuleminen esimerkiksi espanjan, englannin, saksan tai italian kielissä vaatii paljon työtä ja harjoittelua.

On mahdotonta sanoa, kuinka paljon aikaa tarkalleen kuluu kielen täydelliseen omaksumiseen, sillä olemme kaikki erilaisia oppijoita.

Espanjan online-oppitunnit antavat sinulle hyvän pohjakielitaidon perehdyttämällä sinut espanjan kielioppiin, aakkosiin, sanojen taivutuksiin ja muihin kielen yksityiskohtiin.

Kuitenkin aidon monikielisyyden tavoittamiseksi tulet ehdottomasti tarvitsemaan myös muuta tukea online-kielikurssien lisäksi, kuten yksityistä espanjan opettajaa. On epätodennäköistä saavuttaa täysin sujuvaa kielitaitoa vain verkkosivujen ja sovellusten kautta opiskelemalla, vaikka ne ovatkin perusteellisia ja pedagogisesti päteviä.

Tulet kuitenkin huomaamaan nopeasti opiskellessasi espanjaa verkossa, että espanja on helppo kieli oppia!

Kaikki rakastavat uusien taitojen oppimista. Mikset aloittaisi tänään? Kuva: Unsplash/Tim Mossholder
Opiskelitpa espanjaa sitten yksityisopettajan johdolla, oppikirjoista tai netissä, on oppiminen aina palkitsevaa! Kuva: Unsplash/Tim Mossholder

Tässä valikoimamme espanjan kielen online-kursseja

Internet on täynnä työkaluja, jotka tukevat sinua espanjan kielen opiskelussa. Jotkut niistä ovat jopa ilmaisia!

Opi espanjaa helposti: Duolingo

Duolingo on nykypäivänä maailmanlaajuisesti suosittu kieltenopiskelualusta, ja se on täysin ilmainen. Oppitunnit koostuvat esimerkiksi erilaisista kirjoitus-, kuuntelu-, ja puhetaitoja mittaavista testeistä. Kun aloitat espanjan alkeista, opit joitain tärkeitä perustason sanoja ja fraaseja, kuten substantiiveja ja adjektiiveja.

Duolingo on saatavilla myös sovelluksena, joten voit opetella espanjan alkeita myös työmatkalla tai odottaessasi lääkärin vastaanottoa. Sovelluksen kautta tulevat tutuiksi myös verbien taivuttaminen ja peruskielioppisäännöt, joten voit saavuttaa sen avulla hyvän pohjan opinnoillesi. Sivustolta löytyy myös käännöstyökaluja.

Lähes kaikki espanjan oppimiseen tarvittava on pelillistetty. Sivustolla on myös foorumeita, joilla voit keskustella muiden opiskelijoiden ja espanjaa äidinkielenään puhuvien kanssa.

Duolingo on hyvin kätevä työkalu, ja ennen kaikkea ilmainen. Tämän vuoksi jokainen voi nauttia Cervantesin kielen oppimisesta.

Jatka espanjan kielitaidon kehittämistä Babbel.comissa

Babbel tarjoaa kielikursseja kolmessatoista kielessä: mukaan lukien espanjan kielessä.

Tämä sivusto on erityisen hyvä heille, jotka haluavat oppia keskustelemaan espanjaksi valmistautuakseen tulevaan ulkomaanmatkaan. Jos olet kiinnostuneempi keskustelu- ja puhetaidosta kuin kirjoitustaidosta, Babbel voi olla oikea ratkaisu sinulle.

Babbelin kautta pystyt omaksumaan nopeasti espanjan kielen perusteet. Sivusto opettaa sinulle myös ajankohtaisia ilmauksia.

Perinteisten kurssien lisäksi voit tutustua syvällisemmin erityisempiin espanjan kielen piirteisiin - tämä koskee erityisesti heitä, jotka ovat kiinnostuneita kielitieteestä.

On hyödyllistä oppia keskustelemaan espanjaksi. Tärkeää on oppia myös espanjan kielen lausuminen ja sanojen painotus, jotka kumpikin ovat olennaisia espanjan kielessä.

Lisäksi: Babbel on saatavana myös sovelluksena, jonka avulla voit helposti kehittää sanavarastoasi.

Espanjan online-tunnit Memrisessä

Memrise on ilmainen kielenopiskelusivusto, jossa käyttäjät auttavat toinen toistaan kehittymään. Sivusto tarjoaa myös kuuntelu-, video-, ja muistiharjoituksia sekä pelejä, joiden avulla opit sanastoa, jota testataan visoilla.

Jos sinulla on pulmia uuden sanaston mieleenpainamisen kanssa, Memrise on loistava, sillä se toimii sana-assosiaatioperiaatteella. Tämä varmistaa, että aihepiiri ja määritelmä palautuvat helposti mieleesi. Käyttäjät voivat lisätä sivustolle myös omia muistisääntöjään, jotka ovat auttaneet heitä painamaan sanoja mieleen.

Memrise sisältää suuren valikoiman oppitunteja kaiken tasoisille puhujille.

On olemassa paljon muitakin sivustoja, joilla voit opiskella espanjan kieltä netissä. Riippuu maustasi ja tavoitteistasi, mikä on juuri sinulle paras valinta:

 • RosettaStone.com
 • Vocbox.com
 • Lengalia.com
 • Lingohut.com
 • Loecsen.com
 • Lingo-play.com
 • Es español 1 – Ylen espanjan kielen alkeiskurssi

Sinun kannattaa olla tietoinen, että jos käytät tätä metodia, olet täysin itse vastuussa oppimisestasi ja oppimisnopeudestasi. Oppimisesi riippuu siitä, kuinka tosissaan otat uuden kielen oppimisen, ja kuinka paljon aikaa käytät siihen.

Oma espanjanopettaja taskussasi?

Onko sinulla älypuhelin? Mikset hyödyntäisi sitä oppiaksesi espanjaa helposti?

Viime vuosina on julkaistu useita älypuhelinsovelluksia, jotka lupaavat opettaa vieraan kielen älypuhelinta tai tablettia käyttäen.

Espanjaa voi oppia netissä myös suomen kielellä.

Suomenkielisiä sovelluksia

 • Opi espanjaa ilmaiseksi
 • Espanjaa aloittelijoille
 • Opi espanjaa
 • Opi espanjaa: aakkoset, kirjaimet, lukeminen (FunEasyLearn)
 • Opi kieliä ilmaiseksi (Mondly)
 • Opi helposti espanjan kieltä

Babbelin, Duolingon, Busuun, Memrisen ja lukuisten muiden sovellusten avulla voit opiskella espanjaa helposti missä ja milloin vain!

Babbelin maksullisessa versiossa sinulla on pääsy kaikkeen sivuston sisältöön. Babbel käyttää äänentunnistustekniikkaa arvioidakseen ääntämystäsi ja sitä, osaatko painottaa sanoja oikeissa kohdissa esimerkiksi kysymyslauseissa. Tämä on sovelluksen merkittävä etu kielen oppikirjoihin nähden. Moni käyttäjä kokee ääniavustajan todella hyödylliseksi, aloittelijoista heihin, joilla on jo todella hyvä kielitaito ja jotka haluavat syventää oppimistaan.

Babbelilla on toinenkin etu, jonka vuoksi se erottuu edukseen muista espanjanopiskelusovelluksista. Kun olet kerran kirjautunut sovellukseen, voit jatkaa oppituntejasi miltä tahansa laitteelta. Voit käyttää niin puhelintasi, tablettiasi kuin tietokonettasikin.

Kaikkien näiden sovellusten avulla opit vierasta kieltä oppituntien ja pedagogisten tehtävien avulla. Voit kehittää sanavarastoasi, lausumistasi, sanojen taivutusta ja espanjan kielioppia. Oppitunnit, tehtävät ja testit on jaettu kategorioihin tason ja teeman mukaan - näin kaikki espanjan opiskelijat voivat hyödyntää teknologiaa helposti.

Kuvittele, että haluat opiskella espanjaa espanjanopettajan johdolla, ja tämä opettaja olisi mukanasi aina ja kaikkialla!

Tulet myös huomaamaan melko pian sovellusta käyttämällä, että espanjan kielellä ja englannin kielellä on paljon yhtäläisyyksiä! Jos vielä olet sattunut opiskelemaan ranskaa, tulet huomaamaan, että myös ranska ja espanja ovat tietyissä asioissa hyvin samanlaisia kieliä. Espanja on toki kokonaan erilainen kieli kuin suomi, mutta suomalaisilla on yleisesti ottaen erittäin hyvä englannin kielen taito. Monet sovelluksista ja verkkosivuista ovatkin englanninkielisiä, mutta olemme maininneet artikkelissa myös suomenkielisiä versioita.

Nykyaikana et tarvitse näin suurta kirjapinoa oppiaksesi uutta kieltä - yksi älylaite voi riittää! Kuva: Unsplash/Daniel
Espanjan opiskelulla verkkosivujen ja sovellusten kautta on monia etuja perinteisiin oppikirjoihin nähden - yhdessä laitteessa kulkee mukanasi koko sisältö! Kuva: Unsplash/Daniel

Espanjan opiskelu voi olla hauskanpitoa!

Duolingon kaltaisten sovellusten lähtökohta on se, että me opimme hauskanpidon kautta. Ja se on totta!

Paitsi että sovellukset tarjoavat perinteisiä oppitunteja, löydät niistä myös monipuolisesti videopelin muotoon suunniteltuja harjoituksia. Periaate on yksinkertainen: jos häviät, menetät elämän!

Opiskelusi muuttuu näin oikeaksi peliksi, ja sinua onnitellaan jokaisen tason läpäisyn jälkeen. Leikillinen tapa motivoi opiskelijoita kehittymään espanjan kielessä.

Iso etu: Duolingo ja monet muut sovellukset eivät maksa penniäkään, joten on mahdollista oppia espanjaa ilmaiseksi!

Opi espanjaa ilmaiseksi netissä: Hei YouTube!

Kun puhutaan espanjan opiskelusta netissä, on mainittava YouTube. Tiesitkö, että voit oppia espanjaa ilmaiseksi myös täällä?

Paitsi ilmaista espanjankielistä sisältöä, löydät YouTubesta myös espanjan kielen oppitunteja lähes mistä tahansa aiheesta!

Itse asiassa siellä on suuri määrä espanjan oppimiselle omistettuja videoita oppituntien ja lyhyiden tutoriaalien muodossa. Monet videot ovat espanjan kielen ammattiopettajien tekemiä.

Sinulla on mahdollisuus käydä läpi suuri valikoima videoita ja löytää niistä ne, jotka hyödyttävät juuri sinua eniten pedagogisesti ja jotka edistävät oppimistasi parhaiten.

Tämä on erinomainen työkalu kielikorvasi kehittämiseen: opit espanjan kielen lausumista ja korostuksia natiivipuhujen johdolla.

Kuten näet, on helppoa opiskella espanjaa ilmaiseksi netissä. Lukuisat sivustot ja sovellukset ovat saatavillasi tasostasi riippumatta.

Lyhyesti sanottuna espanjan tunnit netissä tarjoavat sinulle: 

 • Sanaston harjoittelua
 • Kielioppitunteja (epäsäännölliset verbit, persoonapronominit, kieltomuodot...)
 • Lausumisen ja puhumisen harjoittelua
 • Mahdollisuuden virkistää aivoja ja muistia hauskojen, pelillisten oppituntien kautta
 • Uutta tietoa espanjan kielestä ja kulttuurista.
>

Alusta, joka yhdistää opettajat ja oppilaat

Ensimmäinen tunti ilmaiseksi

Piditkö tästä artikkelista? Jätä arvostelu!

5,00 (2 arvio(t))
Ladataan...

Milla

Olen intohimoinen kirjoittaja-kääntäjä. Osaamiseni keskittyy vapaa-ajan aiheisiin, kuten taiteeseen ja kulttuuriin.