Poika heittää kameran ilmaan luonnossa

Osallistu valokuvauskurssille!

Monen vuoden ajan, älypuhelimet ovat sotineet digitaalikameraa vastaan.  Kun mobiililaitteisiin integroitujen kameroiden laatu paranee ja muuttuu huipputeknologiaksi, ihmiset kysyvät itseltään, onko digitaalikameraan sijoittamisesta todellista hyötyä. Onko älypuhelimet korvanneet digitaalikamerat? Ja yltävätkö ne samaan laatutasoon kuin ammattimaiset valokuvauslaitteet? Suurin osa ammattivalokuvaajista on samaa mieltä siitä, että perinteisillä kameroilla on vielä paikkansa tulevaisuudessa. "Et ota valokuvia, teet […]

12 elokuu 20214 minuuttia luettavana

Haluatko oppia valokuvaamaan?

Harrastatko valokuvausta tai haaveiletko sen aloittamisesta? Haluatko kehittyä paremmaksi kuvaajaksi? Superprofilta löydät parhaat vinkit valokuvaukseen ja onnistuneeseen kameran käyttöön. Meiltä löydät valokuvauksen opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit myös oppia mukavasti verkossa!

Opi valokuvauksen salat asiantuntevien ammattilaisten johdolla ja opi vangitsemaan ainutlaatuiset hetket kamerasi linssillä. Katso opettajamme valokuvauksessa ja varaa omat tuntisi jo tänään!