Shakin historia hyödyistä strategioihin

Shakin alkuperä ja status nykypäivänä Älypelien kuningas on kiistatta shakki. Ikivanha peli on nostanut viime vuosina suosiotaan muun muassa Netflixistä tutun Queen's Gambit -sarjan ansiosta. On ollutkin aika, että vanhat pölyttyneet käsitykset shakista on heitetty menemään. Shakki ei ole vain älykköjen tai vanhempien miesten peli, kuten aikaisemmin populaarikulttuurissa esitetystä kontekstista olisi voinut saada kuvan. Shakki […]

12/09/20225 minuuttia luettavana

Haluaisitko oppia pelaamaan shakkia?

Shakkiopettajiemme kirjoittamat artikkelit auttavat sinua kehittymään taitavaksi shakinpelaajaksi. Tutustu shakinpeluun saloihin ja pelin monipuolisuuteen. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai, voit mukavasti myös oppia verkossa!

Superprofista löydät oman shakkiopettajasi – verkkosivullamme on tällä hetkellä tuhansia rekisteröityneitä ja päteviä opettajia ympäri maailman. Tutustu heidän profiileihinsa jo tänään ja löydä shakkitunteja joko kasvokkain tai verkossa. Aloita oma seikkailusi jo tänään!