Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta laulunopetus verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 10 arvostelulla.

39 €/h

Parhaat hinnat: 96% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 39€.

6 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa laulunopetus!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Laulunopetus?

Keskimääräinen hinta tunneille on 39€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Laulunopetus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Laulunopetus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: laulunopetus

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

23 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Laulunopetus opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 23 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

10 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa laulunopetus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa laulunopetus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Laulunopetus

Laulunopetus on paras tapa aloittaa laulamaan

Superprof tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen ja helpon tavan laulutuntien käymiseen. Meiltä löydät yksityisiä laulunopettajia kaikentasoisille ja -ikäisille ihmisille. Olitpa sitten musiikkiharrastusta aloitteleva lapsi tai työkseen laulava ammattilainen, sivuiltamme löydät opettajan missä päin Suomea asutkaan.

Superprofin laulutuntien keskimääräinen hinta on tällä hetkellä 39€/h. Hintaan vaikuttavat useat tekijät, joita ovat muun muassa opettajan tausta ja kokemus, opetuksen sisältö ja pituus sekä opetuspaikka (lähi- vai verkko-toteutus). Ryhmätunnit ovat myös edullisempia kuin yksityinen opetus, jos haluat aloittaa esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa.

Onko laulutunneista oikeasti hyötyä?

Laulutunneista on hyötyä kaikille niille, jotka haluavat kehittää laulutaitoaan. Yksin harjoittelu voi johtaa helposti umpikujaan, josta on vaikea päästä eteenpäin ilman osaavaa apua. Osaavan opettajan kanssa sinun on helpompi oppia musiikin teoriaa, nuotinlukua, laulu- ja hengitystekniikoita sekä esiintymiseen liittyviä tekijöitä.

Toisen ihmisen edessä laulaminen voi olla jännittävää, mutta siihen auttaa vain tilanteelle altistuminen ja opettajan seurassa tämän harjoittelu on turvallista. Saat opettajalta jatkuvasti rakentavaa ja itsetuntoasi kehittävää palautetta. Opettaja voi myös ohjata sinut erilaisten bändikokoonpanojen äärelle, joita aloittelevan muusikon voi olla vaikea löytää.

Pitkäjänteinen musiikin opiskelu voi johtaa myös ammattiuran löytymiseen. Lauluopintojen kautta opitut teoria-, laulu- ja esiintymistaidot voivat antaa sinulle valmiuden esimerkiksi muusikoksi, laulunopettajaksi, koulun musiikinopettajaksi, säveltäjäksi, sovittajaksi tai lauluntekijäksi. Usein muusikot tekevät näitä kaikkia tehtäviä samaan aikaan.

Laulutunteja voi käydä myös ihan vain harrastuksena. Laulaminen ja musiikki ovat tutkitusti mieleen positiivisesti vaikuttavia tekijöitä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi apuna rentoutumisessa sekä meditoinnissa. Soittaminen vaatii keskittymistä, joten tilaa ei jää muille, mahdollisesti ahdistaville ajatuksille. Musiikilla on siis suoraan vaikutusta mielenterveyteesi!

Musisointi on parasta kun se tapahtuu yhdessä muiden kanssa. Laulamalla kuorossa, yhtyeen taustalaulajana tai solistina tutustut uusiin ihmisiin ja solmit elinikäisiä ystävyyssuhteita. Tämä kehittää myös sosiaalisia taitoja, kuten yhteistyötaitoja, kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisukykyä.

Miten aloittaa lauluharrastus?

Jokaisella meillä on omanlainen ääni ja toisille laulaminen on luonnollisempaa kuin toisille. Musikaalisuus on osittain synnynnäinen taito, mutta siinä on mahdollista kehittyä myös ahkeralla harjoittelulla. Opettajamme keskittyvät jokaiseen laulamisen osa-alueeseen huolellisesti, jotta kaikki laulamisen kriteerit täyttyvät ja sinusta tulee paras mahdollinen laulaja.

Oppitunnit räätälöidään kullekin oppilaalle sopiviksi, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Yleensä koulun ryhmäopetuksessa on vaikea keskittyä yksittäisen opiskelijan heikkouksiin syvällisemmin ja seuraavaan aiheeseen siirrytään ennen kuin edellinen on kunnolla hallussa. Tämä johtaa siihen, että oppimiseen jää väistämättä aukkoja. Opettajamme tarjoavat opetusta niin musiikin teoriaan kuin laulutekniikkaankin, mihin sitten tarvitsetkaan apua.

Mikä tekee lauluäänestä hyvän? Jokaisella meillä on uniikki äänensävymme ja mikä sitten kuulostaakin kenellekin hyvältä, on täysin kuulijan omaan mielipiteeseen perustuvaa. Laulutekniikka on kuitenkin tekijä, joka jokaisella laulajalla tulee olla kunnossa, jotta oma ääni kuulostaisi mahdollisimman rennolta ja terveeltä. Tähän vaikuttaa eniten oikeanlainen hengitystekniikka, johon oppitunneilla kiinnitetään erityisesti huomiota. Laulaessa ryhti ja kaulan asento tulee olla suorassa, jotta ilma pääsee kulkemaan äänihuulien läpi vaivatta.

Miksi valita Superprofin laulutunnit?

Superprof on paras vaihtoehto sinulle, joka tahdot opetuksen olevan joustavaa ja edullista. Päätät itse, milloin ja missä haluat käydä oppitunteja. Voit siis halutessasi suorittaa laulutunteja kotona verkko-opetuksena. Et joudu matkustamaan pitkiä matkoja, joihin kuluisi samalla myös ylimääräistä rahaa. Jos kuitenkin tahdot lähiopetusta, niin sekin onnistuu etsimällä opettaja läheltäsi.

Yksityisen laulunopettajan kanssa voit käydä oppitunteja juuri sen verran kuin itse haluat ja maksat näistä aina erikseen. Sinun ei tarvitse siis sitoutua pitkiin etukäteen maksettuihin kursseihin, jos et niin itse halua. Yksityinen opetus on myös juuri sinulle suunniteltua, jolloin kaikki huomio kiinnittyy tekemiseesi ja siihen, että laulutaitosi kehittyvät mahdollisimman tehokkaasti.

Superprof tekee osaavan laulunopettajan löytämisestä vaivatonta. Sivustoltamme löydät 23 opettajaa Suomesta, joita voit lähestyä vaikka heti. Voit tarkastella heidän profiilejaan, joista löydät tärkeää tietoa muun muassa siitä, millaista opetusta he tarjoavat, paljonko he veloittavat ja miten opetus käytännössä toteutetaan. Kun olet löytänyt mieleisen opettajan, voit ottaa häneen helposti yhteyttä sopiaksenne opetukseen liittyvistä yksityiskohdista. Useat opettajat tarjoavat myös ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta saisit helpommin selvyyden, että sopiiko opettajan tyyli sinulle.

Aloita siis laulunopiskelu jo tänään Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?