Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme photoshopin opettajia paikassa Turku

35 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 35€/h

26 h

Salamannopeaa! Photoshopin opettajamme vastaavat yleensä noin 26 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa photoshop paikassa Turku!

2. Photoshop kurssi yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Sinulla on rajaton mahdollisuus ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: photoshop paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 35€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Photoshop?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Photoshop entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Photoshop?

Superprofissa suuri osa aiheen Photoshop opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: photoshop

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Photoshop?

1 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Photoshop opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 1 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Photoshop?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Photoshop!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Photoshop kurssit kaupungissa Turku

Opiskele kuvankäsittelyä Turussa

Photoshop-kurssille osallistuminen Turussa on kaikkea muuta kuin ilmaista. Yhden viikonlopun etäkurssi maksaa satoja euroja eikä itse Adobe Photoshopkaan ole halpa ohjelmisto. Tällä hetkellä sen lisenssi maksaa reilu parikymppiä kuukaudessa, mikä tekee vuositasolla jo satoja euroja. Jos olet aloittelija ja haluat muokata kuvia huvin ja harrastuksen vuoksi, tämä saattaa kuulostaa isolta summalta. Ammattilaisellehan päätös on helppo. Onneksi on olemassa myös halvempia vaihtoehtoja, mitä tulee kuvankäsittelykursseihin.

Superprofin sivustolta löydät opettajia, jotka opettavat Turussa 35€ tuntihintaan. On helppo laskea yhteen, että hyötysuhde on suurempi kuin ryhmässä toteutettavan intensiivikurssin. Jos haluat suorittaa yksityistunteja kuvankäsittelystä verkossa, tarjoaa moni opettaja tällä hetkellä myös etätunteja. Mikäli englanti ei ole ongelma, määrä kasvaa sivustollamme satoihin.

Yksityisillä Photoshop-tunneilla käydään läpi kaikki digitaaliseen kuvankäsittelyyn liittyvät asiat, mitkä haluat oppia. CMYK ja RGB, erilaiset tiedostomuodot, koko ja resoluutio, erilaiset käyttöliittymät, tasojen hallinta, tekstien asettelu, retusointi ja valmistelu joko printtipainoa tai verkkoa varten. Yksityisopettajan kanssa toimiessa on hyvä muistaa, että jäykän opetussuunnitelman sijaan voit itse vaikuttaa opetuksen sisältöön.

Osaatko jo Photoshopin perusteet, mutta haluat saada enemmän irti henkilö- ja muotokuvista? Vai kaipaatko apua kuvamanipulaatioon? Pyydä Superprof-opettajaasi näyttämään käytännönläheisesti, mitä haluat oppia! Voit myös täydentää kurssilla opittuja asioita tutustumalla video- ja verkkosisältöön. YouTube on täynnä kaikenlaisia opetusohjelma, miten Photoshopia käytetään tehokkaasti – ja ylipäätään mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Kuten varmaan arvaatkin, niin Adobe Photoshop ei ole ainoa vaihtoehto kuvanmuokkaukseen. Erilaiset valmisohjelmat sekä ilmaiset sovellukset ovat käypiä ratkaisuita, mutta poikkeavat jonkin verran muista. Superprofin opettaja auttaa sinut alkuun haluamasi ohjelman kanssa!

Ilmaiset kuvankäsittelyohjelmat – tutustu näihin!

Monelle riittää kuvankäsittelyn perusteiden oppimiseksi muukin vaihtoehto, kuin Photoshop. Se mikä yhdistää eri ohjelmia, on toimenpiteet mitä ylipäätään tehdään: kaikilla ohjelmilla voi lähtökohtaisesti rajata kuvia, säätää valotusta ja valkotasapainoa sekä vaihtaa värejä. Se, mikä monelta jää kuitenkin oppimatta yksikseen puuhatessa, on monien työkalujen ja asetusten hyödyntäminen. Tässä muutama vaihtoehto Photoshopin tilalle.

Sumo Paint on suomalainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, mikä muistuttaa paljon lippulaiva Photoshopia. Valikot, työkalut, ulkoasu ja säätöominaisuudet on helposti tunnistettavissa ja mikä parasta – ohjelma on myös ilmainen. 

Pixlr on yksinkertaisempi kuin Photoshop, mutta nykyään valmistajalta löytyy myös muita versioita tietokoneen lisäksi mobiilille. Kannattaa tutustua tarkemmin Pixlrin käyttöön opetusvideoiden avulla. 

Photopea on verkkopohjainen kuvankäsittelyohjelma, jolla voit muokata monia eri tiedostomuotoja aina PSD:stä RAW-kuviin. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, eli kyseessä on kelpo vaihtoehto tutustua! Totta on kuitenkin se, että Adobe Photoshopiin perehtyminen kannattaa pidemmän päälle. Onko mielessäsi Photoshop-kurssit Turussa? Meiltä löytyy – lue lisää!  

Miksi on hyvä osata käyttää Adobe Photoshopia?

Adobe Photoshop on kuvankäsittelyohjelma, joka sopii vaativampaan käyttöön ja harrastustoimintaa tukemaan. Adobella on pitkä historia kuvankäsittelyohjelmien kehittämisessä ja Photoshop onkin yksi sen tunnetuimmista tuotteista. Siihen törmää monilla eri toimialoilla väistämättä, sillä niin kehittäjät ja suunnittelijat käyttävät sitä työkaluna. Photoshop CC korvasi aiemman CS-sarjan ja tuotekehityksessä on jatkuvasti uutta tuloillaan. Photoshopin käytössä vain taivas on rajana, sillä se käy simppeleiden muokkaustoimenpiteiden kuten valkotasapainon ja valotuksen säätämisen lisäksi myös edistyneempään käyttöön. Valokuvaajat hyödyntävät ohjelmaa usein virheiden korjaamisessa ja taustojen muokkaamisessa. “Fotarin” avulla voit lisätä erikoistehosteita, vaihtaa värejä ja muuttaa jopa ystäväsi ilmettä pienen jekkuilun muodossa.

Paras juttu ja palkinto on löytää oma tyyli, kun Photoshopin säätimet ja asetukset tulevat paremmin tutuksi. Haluatko muokata itsesi Eiffelin tornin juurelle? Onko paitasi väärän värinen? Vai saitko villin idean koirasta, joka lentää? Kyllä – kaikkiin näihin pääset käsiksi Photoshopia käyttämällä. Jos olet harkinnut uutta työuraa tai haluat parantaa nykyisiä asemia kilpaillussa ympäristössä, Adobe Photoshop on hyvä lisä CV:hen. Sitä hyödynnetään esimerkiksi TV- ja media-alalla, taitelijoiden toimesta, markkinointi- ja mainostehtävissä sekä suunnittelun tukena. Kun tulet tutuksi Phtosohopin kanssa, voit siirtyä käyttämään esimerkiksi Adobe Lightroomia tai Adobe InDesignia. Myös Adobe  Illustratior on toimiva ohjelma ja soveltuu paremmin piirtämisestä kiinnostuneille.

Löydä Photoshop peruskurssi Turusta jo tänään! Superprofin opettajat mukauttavat opetuksen mieluisaksi ja voit sopia yksityistunneista sinulle sopivaan aikaan. Mikäs sen helpompaa. Kuvankäsittelyn mestariksi pääsee vain tekemällä ja me autamme siinä!

Mitä haluaisit oppia?