Etusivu
Tarjoa opetusta
35€/h
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Opettajan profiili on varmennettu
Vastausaika 1h
Opettajan Arttu tarjoamat tunnit
  • Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Opetetut aiheet
  • Jazz-rummut
Tasot
  • Kaikki tasot

Taideyliopiston Sibelius Akatemian jazzmusiikin opiskelijalta rumputunteja Helsingissä! Tule oppimaan monipuolisesti rumpujensoiton tekniikkaa ja rytmiikkaa! Tunteja lähiopetuksena tai Zoomissa.

Opetustyyli

Opetan rumpujensoittoa hyvin perusteellisesti alusta alkaen. Tunneilla perehdymme ensin perusteellisesti rummunsoiton tekniikkaan ja ergonomiaan, sekä koordinaatioon ja eri musiikkityyleihin! Lisäksi opettelemme nuotinluvun perusteita, sekä esimerkiksi vispilöiden kanssa soittamista. Pyrin myös ottamaan oppilaan omat kiinnostuksen kohteet huomioon tunteja suunnitellessa, jotta oppimisesta tulee mahdollisimman mielekästä!

Kokemus

Olen kolmannen vuoden opiskelija Taideyliopiston Sibelius Akatemian jazzmusiikin aineryhmässä. Työskentelen aktiivisesti freelancer-muusikkona lukuisissa eri yhtyeissä ja mm. Kaartin Soittokunnan rumpuryhmässä.

Opetuskokemusta löytyy kaiken ikäisistä ja tasoisista soittajista ja olen opettanut sekä yksityisesti, että musiikkiopistoissa. Olen itse saanut loistavaa ohjausta Suomen kärkinimiltä ja myös maailmalla tunnetuilta rumpaleilta, joten materiaalia löytyy varmasti kaiken tasoisille soittajille!

Erikoistun erityisesti rytmimusiikkiin (jazz,funk,soul,r’n’b), mutta näiden ulkopuolelta löytyy myös runsaasti kokemusta!

Hinnat

Hinta verkko-opetukselle : 35€/h
Opettajan Arttu tarjoamat tunnit
Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Sinun kotonasi
Opetetut aiheet
  • Jazz-rummut
Tasot
  • Kaikki tasot

Samankaltaiset opettajat

tunnit aiheessa jazz-rummut lähellä sinua. Tässä lisää ilmoituksia, jotka voisivat sopia sinulle.

Helppoa ja hauskaa!

Hänen kotonaan Sinun kotonasi Web-kameralla
1 tunti Ei saatavilla 35€ 35€
Varaa tunti