Etusivu
Tarjoa opetusta
14€/h
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Odottaa hyväksyntää
Vastausaika 24h
Opettajan Joona tarjoamat tunnit
  • Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Opetetut aiheet
  • K-Pop
Tasot
  • Kaikki tasot

K-POP TANSSITUNTEJA OULUSSA Olen jo vuosia toiminut Oulun pääasiallisena K-pop tanssinopettajana. Tuntejani kuvaillaan rennoiksi ja hauskoiksi, mutta täsmällisiksi. Minulla on vahva tanssitausta eri k

Opetustyyli

Opetustyylini on rento ja huumorintajuinen. Tavoitteeni on saada jokainen oppilas kehittymään ja oppimaan käsiteltävän tanssin pienintä yksityiskohtaa myöten luomatta suorituspaineita. Tuntini koostuvat alkulämmittelystä, opetusosuudesta ja lopuksi tuloksen valinnaisesta videoimisesta. Annan oppilaille jatkuvasti yksilöllistä palautetta tukemaan heidän kehittymistään. Teen kaikkeni antaakseni tunneille valmiudet ensiluokkaiseen ryhmähenkeen.

Kokemus

Olen harrastanut tanssia päiväkoti-ikäisestä asti ja K-pop tanssia jo vuodesta 2009. Katutanssilajeista vahvimpia minulle ovat hiphop, voguing, waacking ja ykkösenä commercial. Balettia, nykytanssia ja lattareita olen harrastanut useita vuosia. Opettamaan K-pop tanssia aaloin 16-vuotiaana ja tänä päivänä minulla on Oulussa yli 100 oppilasta. K-pop-tanssissa minua kiehtoo tanssin esittävyys ja monipuolisuus.

Hinnat

Hinta verkko-opetukselle : 14€/h
Opettajan Joona tarjoamat tunnit
Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Opettajan kotona
Sinun kotonasi
Opetetut aiheet
  • K-Pop
Tasot
  • Kaikki tasot
Hänen kotonaan Sinun kotonasi Web-kameralla
1 tunti 14€ 14€ 14€
Varaa tunti