Etusivu
Tarjoa opetusta
alt_photo

Neelesh

Lähettiläs

 • Tuntikohtainen hinta 25€
 • Vastausaika 1h
 • Oppilaiden määrä 50+
Varaa tunti

Pääsyn valmistelu ja pääsykonsultointi ennen pääsyä AB-kouluun!

Lähettiläs

Tarjoamme parhaat tuutorit. Profiilin laatu, alansa kokemus, taattu vastaus. Neelesh järjestää ilomielin ensimmäisen tuntisi Kauppatieteellisen pääsykokeet.

Tietoa tunnista

Pääsy huippuluokan MBA-instituuttiin ei ole helppoa! Koko suunnitelman saaminen paikoilleen ja sitten soveltaminen vaatii paljon sitkeyttä ja omistautumista!
Toinen pallopeli saa stipendin, lukukausimaksuvapautuksen tai lukukausimaksun alennuksen! Tämä edellyttää, että joku on eri liigassa valmistautumisen suhteen!Joten mitä minä opettajana teen, jos jotain on erilaista?

Yksinkertainen! [ N] Metodologia kahdella sanalla: Henkilökohtainen huomio

Henkilökohtainen mentorointi

Opetuksen alalla avain on kärsivällisyys.

Jokainen opiskelija tarvitsee räätälöidyn lähestymistavan . On tärkeää, että opettaja tarkkailee opiskelijaa tarkasti.

Opettajan on oltava superlatiivi, ja hänen on oltava hyvin vähän opiskelijoita itsensä kanssa. TULOS: Opiskelija saa ylimääräisen edun henkilökohtaisen huomion muodossa!


Väärään ohjelmaan liittyminen voi osoittautua todella huonoiksi monin tavoin! Olet eronnut rahoistasi sekä ajastasi ja samalla olet nyt "vanhempi" kuin ennen! Jos unohdat yhden lukuvuoden, ikäisesi ovat edenneet; seuraava erä saapuu enemmän opiskelijoita, enemmän kilpailua ja enemmän opiskelijoita, jotka ovat korkeammalla prosenttipisteellä kuin sinä! Kertoimesi ovat huonontuneet! Näet mitä tapahtuu, kun otat riskejä akateemisessa työssäsi?

Valitettavasti opiskelijana, kun ymmärrät virheesi, on liian myöhäistä!

Palkkiot on maksettu!
]
Tentit lähestyvät!

Huomaat pian, että opiskelijalla ei ole varaa tehdä tätä virhettä niin tärkeässä kokeessa!

Työskentelen opiskelijan kanssa kuten ystäväni ja mentori!

: -)

Olen itse suorittanut ylemmät pääsykokeet ja sitten myöhemmin opastanut opiskelijoita vuosi toisensa jälkeen ilmoittautumiseen parhaisiin b-kouluihin, jotka he voisivat kuvitella. tämä on intohimoni!

Menestyksesi on rakas menestys!

Elän elämää sijaisina tällä tavalla!

aiheet

 • Kauppatieteellisen pääsykokeet

kielet

 • Ranska
 • Portugali
 • Espanja
 • +14

  Italia

  Saksa

  Hollanti

  Indonesia

  Japani

  Turkki

  Norja

  Ruotsi

  Puola

  Korea

  Tanska

  Suomi

  Venäjä

  Ukraina

tasot

 • Maisteri

Tietoa henkilöstä Neelesh

Aiheet, joita olen opettanut kukoistamiseni, ovat olleet kaikki
sanallisen - englannin kielen kyvykkyyden
perustelut - looginen ja muut

näkökohdat. Olen myös opettanut DI: tä (tietojen tulkinta) ja kvantitatiivista (määrällinen kyky)
]
Koska olen viettänyt lähes kaksi vuosikymmentä seuraamalla muutoksia CAT- ja muiden pääsykokeiden kokeissa, voin ohjata kaikilla valmisteluasi!

Tällä MBA-pääsykokeen valmentajana voit olla varma, että koulutat huippuluokan opettajilta!
Tietysti olen erittäin hyvä kirjallisen ja puhutun englannin kanssa! On julkaistu myös erilaisissa aikakauslehdissä! Viimeaikaiset tenttitulokseni todistavat myös tästä tosiasiasta!

Olen kuitenkin ytimessä insinööri (perustutkinto), ja siihen liittyy kovaa matematiikan ja matematiikan hiomista! Tällä on merkitystä antaessaan erittäin syvällisen analyyttisen ja loogisen lähestymistavan ongelmanratkaisuun.

Hinnat

paketit

 • 5h: 92€
 • 10h: 184€

webcam

 • 25€/h

Yksityiskohdat

Opiskelijat saavat oppia sopivaan aikaan ja paikassa! Opiskelijat voivat odottaa matalampaa, jos opinnot alkavat paljon etukäteen! Mutta jos se on liian lähellä tenttiä, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin laittaa niin monta tuntia kuin voimme! Tämä painostaa opettajaa ja myöhemmin aikataulua. Tästä syystä voi olla vaikeaa alentaa hintaa myöhemmin!

Varausluokista etukäteen on hyötyä, jotta voimme yhdessä suunnitella istuntoja matkareitillä! Jos minun ei tarvitse opettajana matkustaa erikseen istuntoon (luentoon), matkakulut laskevat tai ovat vähäpätöisiä! Tämä siirtyy opiskelijalle, mikä johtaa pienempiin kokonaiskustannuksiin!