Henkilö lukemassa kirjaa sohvalla

Vinkkejä lukutaidon ja lukuinnon kehittämiseen

Lukutaito on avain oppimiseen Lukeminen on yksi nykymaailman keskeisimmistä taidoista. Törmäämme teksteihin kaikkialla, ja kykyämme ymmärtää niitä testataan kaiken aikaa. Esimerkiksi koulutehtävien tekeminen vaatii lukutaitoa, kuten myös tiedon hankkiminen ja uuden oppiminen. Arjessa on yleisestikin vaikea toimia ilman sujuvaa lukutaitoa: kaupasta pitää pystyä tunnistamaan laktoositautisten tuotteet, WhatsAppissa pitää sopia kimppakyydeistä, eivätkä Jyskin kalusteet valmistu ilman […]

18/07/20226 minuuttia luettavana

Haluaisitko parantaa äidinkieltäsi?

Täältä voit löytää äidinkielen yksityisopettajien vinkkejä, joilla kehität kielitaitoasi. Meiltä löydät opettajia ympäri Suomen, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tai voit mukavasti oppia myös verkossa!

Saat apua esimerkiksi kokeisiin valmistautumiseen, kieliopin harjoittamiseen ja rohkeuteen käyttää omaa äidinkieltäsi laajemmin sekä luovemmin.

Superprofista löydät useita äidinkielen opettajia vastaten juuri sinun tarpeitasi, ja miljoonat oppilaat luottavat taitaviin yksityisopettajiimme.